Hüseyin Özbuğday Anadolu Lisesi

Telefon : (0326) 227 2055
WEB https://hoal.meb.k12.tr
Adres : Ürgen Paşa Mah. Şehit İsmail Yıldırım. Sok. No 4 Antakya / HATAY
VİZYON : "Sosyal ve kültürel açıdan donanımlı bireylerin yetiştiği ,mezun öğrencilerinin tümünün üniversitede istedikleri alanda eğitim gördüğü ve öğrencilerin ilk sıralarda tercih ettiği bir Anadolu lisesi olmak."
MİSYON : "Okulumuz, T.C. Anayasası ve 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ile MEB. Orta öğretim kurumları yönetmeliği yetki, görev ve sorumluluklar çerçevesinde Öğrencilerimizin, geleceğe yönelik hedefleri doğrultusunda ilerlemesi için çağın gereklerine uygun kaliteli bir eğitim-öğretim imkanı sağlayarak, onların milli ve toplumsal değerlere duyarlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır."
BAŞARILAR : 2018-2019 Eğitim-öğretim Yılında Okulumuz Futsal Kız takımı Hatay ili Birincisi,Futsal Erkek takımı Hatay ili İkincisi olmuştur. Okulumuz Satranç Kız Takımı Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen satranç turnuvasında birinci olmuştur. Tübitak Bilim Fuarında projelerimiz kabul edilmiştir.

Saatler : 8:00-12:00 13:00-15:20
Yabancı Dil : iNGİLİZCE
Isınma : Merkezi doğalgaz Sistemi
Servis :
Ulaşım : Ulaşım sorunu yoktur.
Yerleşim Yeri : Ürgen Paşa Mah. Şehit İsmail Yıldırım Sok. Antakya / HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Antakya Merkezde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :